Palvelut

Business Center Pohjois-Savon palvelut on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille alkaen yksityisistä keksijöistä yrityksiin, hankkeisiin, organisaatioihin ja erilaisiin tutkimus- ja kehittämisyhteisöihin.

Innovaatioiden edistämisen palvelut

Innovaatioiden edistämisen palveluilla autamme ideansa alkumetreillä olevia henkilöitä ja tiimejä arvioimaan omaa ideaansa ja pääsemään eteenpäin innovaatioprosessissa. Käytössämme on useita menetelmiä ja välineitä sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen.

Ota yhteyttä innovaatioasiantuntijaamme Anu  Häiväläinen: anu.haivalainen@kuopio.fi, 044 718 2036.

Yrittäjyyspalvelut

Autamme yrityksiä ja muita organisaatioita kehittämään omia innovaatioprosessejaan.

Järjestämme runsaasti tapahtumia ja tilaisuuksia verkottumiseen. Uusien ideoiden etsintä- ja synnyttämistapahtumia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa. Näissä innovaatiofoorumeissa on ideana luoda konkreettista toimintaa innovaatioiden edistämiselle ja synnyttää tulevaisuuden tuotteita. Tulevat tapahtumat löydät täältä.

Yhteyshenkilömme:
BusinessKuopio: Anu Häiväläinen (anu.haivalainen@kuopio.fi, 044 718 2036)
Navitas: Katja Niiranen (katja.niiranen@navitas.fi, 044 720 9395).

Yrittäjyyden oppimisympäristö

Tuotamme verkostossamme tulevaisuuden kestäviä yrittäjiä ja yrittäjyysmyönteisiä kansalaisia. Savilahden alueen oppilaitoksissa yrittäjyyttä ja työelämätaitoja opiskellaan sekä kokeillaan käytännössä erilaisten tapahtumien, ohjelmien ja uusien toimintamallien (esim. Demola, Draft, Epic Challenge) avulla.

Jatkossa Business Centerin palveluiden osaksi rakennetaan kolmelle kouluasteelle yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö, johon yrittäjyysopetuksen toimintamallit ja innovaatioiden kaupallistamisprosessit yhdistetään.

Ota yhteyttä oman oppilaitoksesi yhteyshenkilöön:
Sakky: Risto Räsänen (risto.rasanen@sakky.fi, 044 785 3310),
Savonia: Jarkko Pellikka (jarkko.pellikka@savonia.fi, 044 785 6057),
UEF: Anu-Riikka Kolari (anu-riikka.kolari@uef.fi, 050 471 3097).