Havuja#!@&%&! Bootcamp -ideakiihdytysohjelma

Havuja#!@%&! -ohjelmakokonaisuuden toinen vaihe

Kiihdytä liiketoimintaasi Havuja#!@%&! Accelerator
-startup-kiihdytysohjelmassa 1.10.2020!

 

Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdytysohjelma on jatkuvasti käynnissä oleva kiihdytysohjelma, joka tarjoaa valmennusta yritysidean eteenpäin viemiseen, rahoituksen hakemiseen sekä vertaistukea ryhmän kautta. Accelerator sopii startupeille, liiketoiminnan kehittämiseen sekä kaupallistamisvaiheen tueksi: ohjelman tavoitteena on nopeuttaa kehitystä ja välttää liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tavalliset ensi vaiheen virheet. Ohjelma auttaa muun muassa kehittämään osallistujan verkostoitumiskykyä ja esiintymisvarmuutta, jotta osallistujalla olisi hyvät mahdollisuudet löytää rahoitus idealleen.

Seuraava ohjelma alkaa 1.10.2020 ja haku aukeaa syyskuun 2020 alussa. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta, mutta osallistujilta edellytetään ohjelmaan sitoutumista ja tavoitteellisuutta.

Tässä välissä voit käydä lukemassa kiihdyttämön pilottiin osallistuneiden kokemuksia ensimmäisestä
Havuja#!@%&! Acceleratorista alempaa.

Ohjelman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kenelle

Havuja#!@%&! Accelerator sopii uusille innovatiivisille yrityksille, alkuvaiheessa oleville startupeille tai tuotekehitystä tekeville tiimeille. Ohjelma sopii erinomaisesti
myös Bootcamp-vaiheen ideatiimeille,
joiden suunnitelmissa on perustaa lähiaikoina startup. Olet tervetullut Acceleratoriin myös silloin, jos sinulla on idea, jonka markkinapotentiaalia ja asiakaskuntaa on jo selvitetty.

Ohjelma on maksuton, mutta osallistujilta edellytetään sitoutumista ja tavoitteellisuutta. Ohjelmaan osallistuvat valitaan sopivimmista hakijoista ja valinta tehdään Business Centerin asiantuntijoiden toimesta.

t

Miksi

Havuja#!@%&! Acceleratoriin osallistumalla voit välttää liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tyypilliset alkuvaiheen karikot ja sudenkuopat. Ohjelman avulla eteneminen kohti tiimin tai yrityksen tavoitteita nopeutuu ja liiketoiminnasta saadaan menestyksellistä. Saat myös vertaistukea ja uusia näkökulmia liiketoimintaasi toisilta ohjelmaan osallistuvilta tiimeiltä, mentoreilta ja asiantuntijoiltamme.
Tavoitteena, että suurin osa ohjelman läpikäyneistä osallistujista saisivat jatkorahoituksen liiketoiminnalleen.

Miten

Havuja#!@%&! Acceleratorin ohjelma
keskittyy intensiiviseen ohjaukseen, tapaamisiin, koulutuksiin, työpajoihin, coachingiin, vertaistukeen, sekä pitchauksen
ja esiintymisen kehittämiseen. Ohjelmaan kuuluu myös 3-4 mentori-iltaa, joissa voit saada neuvontaa kokeneilta yrittäjiltä asiantuntijoidemme lisäksi.

Tarkempi ohjelmakuvaus tulossa elokuun 2020 aikana.

 

Asiakaskokemuksia Acceleratorista

”Liikeideaa sparrattiin omien ohjaajien, muiden tiimien ja mentoreiden kanssa. Säästettiin oppirahoja, kun saatiin konkreettiset työkalut yritystoiminnan suunnitteluun ja päästiin testaamaan liiketoimintamallia jo ennen yrityksen perustamista.”

– Iita ja Sonja, Hathunters

”Mentori-illat olivat kaikkein parasta antia. Jokaisella mentorilla oli äärimmäisen hyviä kontakteja, joihin ei pääsisi koskaan pelkällä omalla kontaktoinnilla. Johtavan vakuutusyhtiön pääjohtajan kontaktointi, joka johti valtakunnalliseen sopimukseen, ei olisi mitenkään onnistunut vain itseltä.”

– Tomi Lindström, Sikkum Täsmäkuivaus

Algoa Progress suosittelee Havuja#!@%&! -kiihdyttämöä. Kiihdyttämössä käydään monipuolisesti läpi koko polku ideasta kaupallistamiseen.

– Mika, Mikael ja Joona,
Algoa Progress

Tarkempi ohjelma tulossa elokuun 2020 aikana!

Seuraava Havuja#!@%&! Accelerator alkaa 1.10.2020 ja haku aukeaa syyskuun 2020 alussa.