Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa tarjoaa mahdollisuuden osallistua Itä-Suomen merkittävimpään yritystapahtumaan!

Vuodesta 2017 lähtien järjestetyssä Tahko Ski Lift Pitch -kasvuyritystapahtumassa keskeinen osuus on startup-yrityksille suunnattu pitchaus-kilpailu.

Tänä vuonna startupit pitchaavat kilpaa 10 000 € palkintorahasta kolmessa eri sarjassa, jotka ovat 1) Future of Industry 2) AI & Data in Business ja 3) Crazy Track. Kahdessa ensimmäisessä sarjassa mukana on kumppaniyrityksiä, joiden liiketoimintahaasteisiin startupit pääsevät esittämään ratkaisuja. Crazy track on kaikille startupeille avoin enkelisijoittajien tuomaroima kilpailusarja. Sarjojen parhaat etenevät toisen tapahtumapäivän finaaliin.

Järjestämme tänäkin vuonna Student Track -kilpailusarjan, johon opiskelijat voivat osallistua omalla ideallaan, joka voi olla esimerkiksi liikeidea, liikesuunnitelma, oma tuote tai palvelu. Voit osallistua tapahtumaan kilpailijana tai tulla muuten vain Tahkolle mukaan. 

Ilmoittautuvat pääsevät tapahtumaan ja heillä on mahdollisuus oppia liikeidean kehittämis- ja esiintymistaitoja, sekä saada sparraavaa asiantuntijapalautetta idealleen. Student Track -kilpailusarjaan hakevalla ei tarvitse vielä olla perustettua yritystä. Osallistujat saavat yksilö- sekä ryhmävalmennusta sekä pääsevät mukaan startup-yhteisöön ja luomaan yhteyksiä laajalle joukolle liiketoiminnan konkareita ja asiantuntijoita. Parhaimmat ideat tullaan palkitsemaan Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman finaalissa!

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma järjestetään 12.- 13.4.2023 Tahkolla. Student Trackin finaali järjestetään tapahtumassa keskiviikkona 12.4.2023. Ennen huhtikuun päätapahtumaa ilmoittautuneille järjestetään mahdollisuuksia verkostoitua keskenään. Tilaisuuksia pidetään suomeksi ja englanniksi.

Opiskelijat voivat ilmoittautua mukaan yksilöinä tai ryhmänä. Ennen tapahtumiin osallistumista omaa ideaansa voi käydä läpi asiantuntijoiden kanssa. Student Trackin finaaliin osallistujille järjestetään ilmoittautumisjärjestyksessä meno-paluu-yhteiskuljetus Kuopiosta / Joensuusta Tahkolle. Paikkoja on rajatusti.

Voit ilmoittautua mukaan TÄSTÄ.

Tai kysyä lisää: Tomi Tuovinen (tomi.tuovinen@uef.fi, +358 50 571 5046)

Matti Laitinen (matti.laitinen@savonia.fi, p 044 785 6333). Tapahtumaa voi myös tulla rakentamaan vapaaehtoisena. Ole siis rohkeasti yhteyksissä!

Vuonna 2022 toteutetussa Student Track -sarjassa oli yli 50 osallistujaa. Tutustu viimevuoden finalistiin ja sisältöihin TÄÄLTÄ.

”1. vuosikurssin preemiolainen Kimmo Rautiainen pitchasi yritystään Butterfly Brick Oy, jonka tuoteinnovaatio on jääkiekkomaalivahdin luistimiin asennettava lonkkavammoja ehkäisevä tukipala. Kimmo nappasikin opiskelijoille tarkoitetusta Student Track -kilpailusarjasta pääpalkinnon eli 500 euron lahjakortin! ”

“Personally, being a part of the Tahko Ski Pitch student track was amazing. I believe that I have learnt a lot of things and improved my skills. I hope the student track of the event will be organized for many years. It is a real area and opportunity to show and improve business, communication and sales skills for the student. I appreciate organizations by the name of my team.”

Best Regards
Onur – Team Fenix’

Alueen yrittäjyys- ja innovaatiokulttuuri koostuu useista asioista: uteliaista ja lahjakkaista ihmisistä sekä vallitsevasta ilmapiiristä ja asenteesta luovuuteen. Käytännössä uusien ideoiden eteneminen riippuu osaltaan paikallisverkostoista, osaamisesta ja näiden seikkojen tavoitteellisesta kehittämisestä. On erittäin tärkeää, että syntyvät ideat lähtevät tarpeesta sekä halusta, mahdollisuudesta itsensä toteuttamiseen ja kokeilemisen sallimisesta. On hienoa tarjota ohjelmia uusille lähdöille!”

Tervetuloa mukaan!

Tomi Tuovinen
Business Center, Innovaatioasiantuntija
puh. +358 50 571 5046
tomi.tuovinen@uef.fi
www.linkedin.com/in/tomi-tuovinen

Matti Laitinen
puh.+358 44 785 6333
matti.laitinen@savonia.fi
www.linkedin.com/in/mattislaitinen/