Palvelut

Business Center Pohjois-Savon palvelut on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille alkaen yksityisistä keksijöistä yrityksiin, hankkeisiin, organisaatioihin ja erilaisiin tutkimus- ja kehittämisyhteisöihin. Palvelemme teitä muun muassa liiketoiminnan kehittämisessä, yritystoiminnan aloittamisessa ja innovaatioiden kaupallistamisessa.

Tutustu palveluihimme tällä sivulla. Käy myös lukemassa Usein kysytyt kysymyksemme tai ota yhteyttä, jos jokin tuntuu epäselvältä tai haluat tietää jostain lisää!

YRITTÄJYYSOHJELMAT

Draft-ohjelma

Kuopion Draft-ohjelmasta on mahdollista saada sparrausta ja jopa 4000 euron arvosta tukea yritysidean kehittämiseen ja testaamiseen. Haku Draft-ohjelmaan järjestetään kolmesti vuodessa syksyisin, talvisin ja keväisin. Mukaan pääsevät tiimit valitaan ideaesitysten eli pitchausten perusteella. Liikeideakilpailu järjestetään Kuopiossa yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston ja Savon ammattiopiston kanssa. Draft on tarkoitettu kaikille näiden oppilaitosten opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille.

Havuja#!@%&! -ohjelmakokonaisuus

Havuja#!@%&! on yrittäjyyden edistämiseen suunnattu ohjelma, joka muodostuu Bootcamp -ideakiihdytysohjelmasta, Accelerator -startup-kiihdytyskaistasta  ja Leap -kasvuohjelmasta.

Havuja#!@%&! -ohjelma tarjoaa osallistujilleen ideoita, sparrausta, menetelmiä ja verkostoja innovaation kaupallistamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

NEUVONTAPALVELUT

Innovaatioiden edistämisen palvelut – Yksilösparraus

Innovaatioiden edistämisen palveluilla autamme ideansa alkumetreillä olevia henkilöitä ja tiimejä arvioimaan omaa ideaansa ja pääsemään eteenpäin innovaatioprosessissa. Käytössämme on useita menetelmiä ja välineitä sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen.

Ota yhteyttä innovaatioasiantuntijaamme Anu Häiväläiseen: anu.haivalainen@kuopio.fi, 044 718 2036, ja tarkastellaan yhdessä tilannettasi ja tarpeitasi ohjaukseen!

Business Kuopio

Business Kuopio on yritysten kumppani!

Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi.

Kuopion seudun Uusyrityskeskus

Kuopion seudun Uusyrityskeskus ry edistää uusien, elinkelpoisten yritysten ja työpaikkojen syntymistä Kuopion seudulle. 

EKOSYSTEEMIKEHITYS

Maailmanlaajuinen toimintaympäristö ja sen nopeat muutokset korostavat yhteistyön merkitystä uusien innovaatioiden synnyttämisessä. Yhteistyö toteutuu parhaiten yritysten, tutkimuslaitosten, julkisen sektorin, kuluttajien ja muiden toimijoiden tiiviissä vuorovaikutuksessa eli innovaatioekosysteemeissä.

Pohjois-Savon alueella on kuusi kärkialaa, joiden ympärille TKI-toimintaan keskittyneet ekosysteemit on muodostettu. Näitä ovat terveys, vesi, elintarvikkeet ja alkutuotanto, kone- ja materiaaliteknologia, energia sekä bio- ja kiertotalous. Lisäksi digitaalisuus ja liiketoiminta risteävät näitä kaikkia kärkialoja.

Super-Eco

Pohjois-Savon maakuntaliitto hyväksyi ekosysteemikehitystä ja ekosysteemeiden yhteistyötä tukemaan Pohjois-Savon ekosysteemihankkeen ajalle 1.1.2021 – 30.6.2023Hanketta hallinnoi Savonia-ammattikorkeakoulu.

Hankkeessa vahvistetaan Pohjois-Savon ekosysteemien ja kehittämispalveluiden kokonaisuuden, niin sanotun superekosysteemin kansallista ja kansainvälistä vetovoimaa, houkuttelevuutta ja näkyvyyttä niihin kuuluvien yritysten ja muiden organisaatioiden hyödyn näkökulmasta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Vieraile sivustolla ja ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! 

Heräsikö kysymyksiä?

Käy katsomassa UKK-sivumme tai lähetä meille viestiä!