Palvelut

Business Center Pohjois-Savon palvelut on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille alkaen yksityisistä keksijöistä yrityksiin, hankkeisiin, organisaatioihin ja erilaisiin tutkimus- ja kehittämisyhteisöihin. Palvelemme teitä muun muassa liiketoiminnan kehittämisessä, yritystoiminnan aloittamisessa ja innovaatioiden kaupallistamisessa.

Tutustu palveluihimme tällä sivulla. Käy myös lukemassa Usein kysytyt kysymyksemme tai ota yhteyttä, jos jokin tuntuu epäselvältä tai haluat tietää jostain lisää!

YRITTÄJYYSOHJELMAT

Draft-ohjelma

Kuopion Draft-ohjelmasta on mahdollista saada sparrausta ja jopa 4000 euron arvosta tukea yritysidean kehittämiseen ja testaamiseen. Haku Draft-ohjelmaan järjestetään kolmesti vuodessa syksyisin, talvisin ja keväisin. Mukaan pääsevät tiimit valitaan ideaesitysten eli pitchausten perusteella. Liikeideakilpailu järjestetään Kuopiossa yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston ja Savon ammattiopiston kanssa. Draft on tarkoitettu kaikille näiden oppilaitosten opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille.

Havuja#!@%&! -ohjelmakokonaisuus

Havuja#!@%&! on yrittäjyyden edistämiseen suunnattu ohjelma, joka muodostuu Bootcamp -ideakiihdytysohjelmasta, Accelerator -startup-kiihdytyskaistasta  ja Leap -kasvuohjelmasta.

Havuja#!@%&! -ohjelma tarjoaa osallistujilleen ideoita, sparrausta, menetelmiä ja verkostoja innovaation kaupallistamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

NEUVONTAPALVELUT

Innovaatioiden edistämisen palvelut – Yksilösparraus

Innovaatioiden edistämisen palveluilla autamme ideansa alkumetreillä olevia henkilöitä ja tiimejä arvioimaan omaa ideaansa ja pääsemään eteenpäin innovaatioprosessissa. Käytössämme on useita menetelmiä ja välineitä sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen.

Ota yhteyttä innovaatioasiantuntijaamme Anu Häiväläiseen: anu.haivalainen@kuopio.fi, 044 718 2036, ja tarkastellaan yhdessä tilannettasi ja tarpeitasi ohjaukseen!

Heräsikö kysymyksiä?

Käy katsomassa UKK-sivumme tai lähetä meille viestiä!