Havuja#!@&%! Accelerator -startup-kiihdytysohjelma

Havuja#!@%&! -ohjelmakokonaisuuden toinen vaihe

Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdytysohjelma tarjoaa valmennusta yritysidean eteenpäin viemiseen, rahoituksen hakemiseen sekä vertaistukea ryhmän kautta. Accelerator sopii startupeille, liiketoiminnan kehittämiseen sekä kaupallistamisvaiheen tueksi: ohjelman tavoitteena on nopeuttaa kehitystä ja välttää liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tavalliset ensi vaiheen virheet. Ohjelma auttaa muun muassa kehittämään osallistujan verkostoitumiskykyä ja esiintymisvarmuutta, jotta osallistujalla olisi hyvät mahdollisuudet löytää rahoitus idealleen.

Teemme yhteistyötä muun muassa Hub Panostamon kanssa. Mikäli haluat kiihdyttää yritystoimintaasi niin ole yhteydessä! Rakennataan yrityksesi näköinen kiihdyttämisen polku.

Yhteistyössä:

Hub Panostamo
Tahko Ski Lift Pitch

Osallistuneiden palautteita

|

”Algoa Progress suosittelee Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdyttämöä. Kiihdyttämössä käydään monipuolisesti läpi koko polku ideasta kaupallistamiseen.”

– Mika, Mikael & Joona,
Algoa Progress

|

”Liikeideaa sparrattiin omien ohjaajien, muiden tiimien ja mentoreiden kanssa. Säästettiin oppirahoja, kun saatiin konkreettiset työkalut yritystoiminnan suunnitteluun ja päästiin testaamaan liiketoimintamallia jo ennen yrityksen perustamista.”

– Iita ja Sonja, Hathunters

|

Mentori-illat olivat kaikkein parasta antia. Jokaisella mentorilla oli äärimmäisen hyviä kontakteja, joihin ei pääsisi koskaan pelkällä omalla kontaktoinnilla. Johtavan vakuutusyhtiön pääjohtajan kontaktointi, joka johti valtakunnalliseen sopimukseen, ei olisi mitenkään onnistunut vain itseltä.

– Tomi Lindström, Sikkum Täsmäkuivaus

Kaipaatko kiihdytystä liiketoimintaasi? Havuja#!@%&!
Ota yhteyttä: businesscenter@bcpohjois-savo.fi