Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdytyskaista

Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdytyskaista tarjoaa valmennusta yritysidean eteenpäin viemiseen, rahoituksen hakemiseen sekä verkostoja erilaisten tapahtuminen kautta. Accelerator sopii startupeille, liiketoiminnan kehittämiseen sekä kaupallistamisvaiheen tueksi: valmennuksen tavoitteena on nopeuttaa kehitystä ja välttää liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tavalliset ensi vaiheen virheet. Valmennus auttaa muun muassa kehittämään osallistujan liiketoimintaosaamista ja verkostoja, jotta yrityksellä olisi paremmat mahdollisuudet kannattavaan liiketoimintaan ja rahoituksen saamiseen.

Teemme yhteistyötä Hub Panostamon, Tahko Ski Lift Pitchin ja FiBANin kanssa. Mikäli haluat kiihdyttää yritystoimintaasi niin ole yhteydessä! Rakennetaan yrityksesi näköinen kiihdyttämisen polku ja tarpeiseesi sopiva sparraustiimi.

Osallistuneiden palautteita

|

”Algoa Progress suosittelee Havuja#!@%&! Accelerator -startup-kiihdyttämöä. Kiihdyttämössä käydään monipuolisesti läpi koko polku ideasta kaupallistamiseen.”

– Mika, Mikael & Joona,
Algoa Progress

|

”Liikeideaa sparrattiin omien ohjaajien, muiden tiimien ja mentoreiden kanssa. Säästettiin oppirahoja, kun saatiin konkreettiset työkalut yritystoiminnan suunnitteluun ja päästiin testaamaan liiketoimintamallia jo ennen yrityksen perustamista.”

– Iita ja Sonja, Hathunters

|

Mentori-illat olivat kaikkein parasta antia. Jokaisella mentorilla oli äärimmäisen hyviä kontakteja, joihin ei pääsisi koskaan pelkällä omalla kontaktoinnilla. Johtavan vakuutusyhtiön pääjohtajan kontaktointi, joka johti valtakunnalliseen sopimukseen, ei olisi mitenkään onnistunut vain itseltä.

– Tomi Lindström, Sikkum Täsmäkuivaus

Kaipaatko kiihdytystä liiketoimintaasi? Havuja#!@%&!
Ota yhteyttä: businesscenter@bcpohjois-savo.fi