Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Havuja#!@%&! Nuotiopiiri: Verkkokaupan ABC

25.2.2021 klo 15:0016:00

Havuja#!@%&! Nuotiopiiri tulee taas! Helmikuussa virtuaalisen nuotion äärellä lämmitellään keskustellen verkkokaupan perustamisesta:
  • Miksi verkkokauppa kannattaa perustaa – vai kannattaako?
  • Mitä eri vaihtoehtoja on olemassa ja mitä ne maksavat?
  • Mitkä ovat parhaita tapoja markkinoida verkkokauppaa?

Näihin ja muihin kysymyksiin ovat vastaamassa Lelukauppa Partasen vetäjä, yrittäjä Minna Kunnasluoto sekä markkinointitoimisto Call To Actionin toimitusjohtaja, markkinoinnin arkkitehti Aki Karkulahti. Tilaisuus järjestetään Zoom-etäyhteydellä.

Voit osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä puhujille tapahtuma-chatin kautta. Voit tehdä sen myös etukäteen kirjaamalla kysymyksiä ilmoittautumislomakkeeseen.  Tilaisuudesta tehdään myös tallenne Business Centerin verkkosivuille.

Älä palele – ilmoittaudu 24.2. mennessä täällä  ja tule lämmittelemään kanssamme! 

***

Lelukauppa Partanen on vuonna -66 Juhani Partasen perustama liike joka lelujen lisäksi on myynyt myös päivittäistavaraa. Minna Kunnasluoto on ollut Partasen puikoissa kohta yhdeksän vuotta. Myymälä sekä verkkokauppa tukevat toisiaan hyvin. Jo aikojen alusta Partanen on tunnettu suuresta valikoimastaan, joka on edelleen yksi lelukaupan kilpailuvalteista niin myymälässä kuin verkossakin. Lause ”Mitä ei Partaselta löydy, sitä ei tarvita” elää yhä asiakkaiden suussa.

Call To Action on markkinointitoimisto ja markkinoinnin kumppani, asemapaikkana Kuopio. Yritys on perustettu vuonna 2014. Nimi tulee markkinointitermistä, jolla tarkoitetaan toimintaan kehottamista. Suunnittelun jälkeen on aika toimia! Aki Karkulahden takana on 10 hengen tiimi, joka auttaa myyntiä ja rekrytointia menestymään markkinoinnin keinoin. Akin omia tavaramerkkejä ovat laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja nopea ajattelu. Työssään hän rakastaa kehittämistä ja eteenpäin menemistä. Toisaalta ärsyttää tulosten puuttuminen ja jumittaminen paikallaan. Vapaa-aikaan kuuluu sporttia, ystäviä ja verkostoja.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.2.2021
Aika:
15:00 — 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

via Zoom
Finland + Google Map