Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Havuja#!@%&! Nuotiopiiri yhdistää yritykset ja opiskelijat

3.12.2020 klo 13:0014:00

Virtuaalisen Nuotiopiirin äärelle opiskelijoiden kanssa  asettuvat Heikki Ojala Normet Oy:stä sekä Eve Asikainen Sumitomo SHI FW:stä.

Tilaisuus tarjoaa
– harjoitustöitä tai harjoittelupaikkaa etsiville opiskelijoille kontakteja työelämään
– opettajille näköalapaikkaa yritysyhteistyöhön
– opiskelijayhteistyöstä kiinnostuneille yrityksille mahdollisuuden edistää omaa yrityskuvaansa ja  yrittäjämyönteistä kulttuuria makunnassa.

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä tästä!

Yritysten esimerkit ja tarinat innostavat osallistujia pohtimaan yhteistyön mahdollisuuksia. Osallistujilla on mahdollisuus suoriin kontakteihin yritysten kanssa. Tapahtuman aikana voi esittää vieraille kysymyksiä ja jättää yhteystietoja myöhempää yhteydenpitoa varten.

eve asikainenEve Asikainen toimii Sumitomo SHI FW:llä HR-spesialistina ja vastaa muun muassa eri koulutusasteiden yritys-oppilaitos -yhteistyöstä.  Sumitomo SHI FW on maailmanlaajuisesti toimiva, suomalaiset juuret omaava energia- ja ympäristöteknologioiden ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Yhtiön ydinosaamista ovat korkean hyötysuhteen matalapäästöinen CFB- eli kiertopetikattilateknologia, korkean kapasiteetin pitkäaikainen energian varastointiteknologia (CryoBattery™) sekä voimalaitosten savukaasujen puhdistuslaitteistot, laitosten elinkaaripalvelut, metallurgia-teollisuuden jätelämpölaitokset, biomassan kaasutuslaitokset sekä hiilidioksidin talteenottoon suunnitellut voimalaitoskattilat. SFW on osa Sumitomo Heavy Industries Ltd. -yhtiötä.
Heikki Ojala toimii Normetilla VP Global Production -tehtävässä ja vastaa yhtiön globaalista laitetuotannosta neljän tehtaan osalta. Normetin omat tehtaat sijaitsevat Suomen lisäksi Intiassa ja Chilessä. Lisäksi yhtiöllä on yhteisyritys Kiinassa paikallisen kumppanin kanssa. NORMET on nopeasti kasvava ja innovatiivinen teknologiayritys maanalaiseen tunnelirakentamiseen. Intohimonamme on tarjota kumppaneillemme ratkaisuja, jotka parantavat heidän prosessiensa turvallisuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta. Yhtiön liiketoiminta koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta; laitteet, huoltoliiketoiminta ja kallionlujitus. Nämä yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisratkaisujen tarjoaman maanalaisen rakentamisen ammattilaisille niin kaivoksiin kuin tunnelirakentamiseen.

Lisätietoja tapahtumasta saat Business Centeristä Laitisen Matilta:
puh.+358 44 785 6333, matti.laitinen@savonia.fi

Tiedot

Päivämäärä:
3.12.2020
Aika:
13:00 — 14:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Business Center Pohjois-Savo
Kotisivu:
https://www.bcpohjois-savo.fi/

Tapahtumapaikka

Verkossa