Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman Student Track -ideakilpailu opiskelijoille

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille osallistua Itä-Suomen merkittävimpään liikeideakilpailuun!

Vuodesta 2017 lähtien järjestetyssä Tahko Ski Lift Pitch -kasvuyritystapahtumassa keskeinen osuus on startup-yrityksille suunnattu pitchaus-kilpailu. Tänä vuonna startupit pitchaavat kilpaa 10 000 € palkintorahasta kolmen eri sarjassa, jotka ovat 1) Future of Industry, 2) AI & Data in Business ja 3) Crazy Track. Kahdessa ensimmäisessä sarjassa mukana on kumppaniyrityksiä, joiden liiketoimintahaasteisiin startupit pääsevät esittämään ratkaisuja. Crazy track on kaikille startupeille avoin enkelisijoittajien tuomaroima kilpailusarja. Sarjojen parhaat etenevät toisen tapahtumapäivän finaaliin.

Tänä vuonna järjestämme opiskelijoille suunnatun Student Track -kilpailusarjan, johon opiskelijat voivat osallistua omalla ideallaan joka voi olla esimerkiksi liikeidea, liikesuunnitelma, oma tuote tai palvelu.  Osallistuvilla on mahdollisuus oppia liikeidean kehittämis- ja esiintymistaitoja, sekä saada sparraavaa asiantuntijapalautetta idealleen. Hakijoilla ei tarvitse vielä olla perustettua yritystä. Student Trackille osallistujat saavat yksilö- sekä ryhmävalmennusta sekä pääsevät mukaan startup-yhteisöön ja luomaan yhteyksiä laajalle joukolle liiketoiminnan konkareita ja asiantuntijoita. Parhaimmat ideat tullaan palkitsemaan Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman finaalissa.

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma järjestetään 6.- 7.4.2022 Tahkolla (https://www.tahkoslp.com/). Student Trackin finaali järjestetään tapahtumassa keskiviikkona 6.4.2022. Ennen huhtikuun päätapahtumaa ilmoittautuneille järjestetään mahdollisuuksia verkostoitua keskenään. Tilaisuuksia pidetään suomeksi ja englanniksi.

Opiskelijat voivat ilmoittautua mukaan yksilöinä tai ryhmänä. Ennen tapahtumiin osallistumista omaa ideaansa voi käydä läpi asiantuntijoiden kanssa. Student Trackin finaaliin osallistujille järjestetään ilmoittautumisjärjestyksessä meno-paluu-yhteiskuljetus Kuopiosta Tahkolle. Paikkoja on rajatusti.

Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan osoitteesta bit.ly/studentslp tai olemalla suoraan yhteydessä Matti Laitiseen (matti.laitinen@savonia.fi, p 044 785 6333). Voit osallistua tapahtumaan kilpailijana tai tulla muuten vain Tahkolle mukaan. Tapahtumaa voi myös tulla rakentamaan vapaaehtoisena. Ole siis rohkeasti yhteyksissä! Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa toteutetussa Student Track -sarjassa oli yli 50 osallistujaa. Tutustu viimevuoden finalistiin ja sisältöihin täältä: https://www.bcpohjois-savo.fi/first-time-tahko-ski-lift-pitch-student-track-team-fenix-winner-of-2021/

Sitaatit viime vuodelta:
“Personally, being a part of the Tahko Ski Pitch student track was amazing. I believe that I have learnt a lot of things and improved my skills. I hope the student track of the event will be organized for many years. It is a real area and opportunity to show and improve business, communication and sales skills for the student. I appreciate organizations by the name of my team.”
Best Regards
Onur – Team Fenix

Alueen yrittäjyys- ja innovaatiokulttuuri koostuu useista asioista: uteliaista ja lahjakkaista ihmisistä sekä vallitsevasta ilmapiiristä ja asenteesta luovuuteen. Käytännössä uusien ideoiden eteneminen riippuu osaltaan paikallisverkostoista, osaamisesta ja näiden seikkojen tavoitteellisesta kehittämisestä. On erittäin tärkeää, että syntyvät ideat lähtevät tarpeesta sekä halusta, mahdollisuudesta itsensä toteuttamiseen ja kokeilemisen sallimisesta. On hienoa tarjota ohjelmia uusille lähdöille!”

Tervetuloa mukaan!
Matti Laitinen
Business Center Pohjois-Savo,
puh.+358 44 785 6333, matti.laitinen@savonia.fi
www.linkedin.com/in/mattislaitinen/

Ilmoittautumislinkki: bit.ly/studentslp

Student Track -toteutusta rahoittaa OLVI-säätiö.

Date

06 - 07 huhti 2022
Expired!

Time

All Day