Tahko Ski Lift Pitch Student Track -ideakilpailu

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa tarjoaa mahdollisuuden osallistua Itä-Suomen merkittävimpään yritystapahtumaan!

Vuodesta 2017 lähtien järjestetyssä Tahko Ski Lift Pitch -kasvuyritystapahtumassa keskeinen osuus on startup-yrityksille suunnattu pitchaus-kilpailu.

Tänä vuonna startupit pitchaavat kilpaa 10 000 € palkintorahasta kolmessa eri sarjassa, jotka ovat 1) Future of Industry 2) AI & Data in Business ja 3) Crazy Track. Kahdessa ensimmäisessä sarjassa mukana on kumppaniyrityksiä, joiden liiketoimintahaasteisiin startupit pääsevät esittämään ratkaisuja. Crazy track on kaikille startupeille avoin enkelisijoittajien tuomaroima kilpailusarja. Sarjojen parhaat etenevät toisen tapahtumapäivän finaaliin.

Järjestämme tänäkin vuonna Student Track -kilpailusarjan, johon idean omaavat henkilöt, opiskelijat ja tutkijat voivat osallistua omalla ideallaan, joka voi olla esimerkiksi liikeidea, liikesuunnitelma tai oma tuote tai palvelu. Voit osallistua tapahtumaan kilpailijana tai tulla muuten vain Tahkolle mukaan.

Ilmoittautuvat pääsevät tapahtumaan ja heillä on mahdollisuus oppia liikeidean kehittämis- ja esiintymistaitoja, sekä saada sparraavaa asiantuntijapalautetta idealleen. Student Track -kilpailusarjaan hakevalla ei tarvitse vielä olla perustettua yritystä. Osallistujat saavat yksilö- sekä ryhmävalmennusta sekä pääsevät mukaan startup-yhteisöön ja luomaan yhteyksiä laajalle joukolle liiketoiminnan konkareita ja asiantuntijoita. Parhaimmat ideat tullaan palkitsemaan 500 € sekä muilla palkinnoilla tapahtumassa.

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma järjestetään 12.- 13.4.2023 Tahkolla. Student Trackin finaali järjestetään tapahtumassa keskiviikkona 12.4.2023. Ennen huhtikuun päätapahtumaa ilmoittautuneille järjestetään mahdollisuuksia verkostoitua keskenään. Tilaisuuksia pidetään suomeksi ja englanniksi.

Osallistujat voivat ilmoittautua mukaan yksilöinä tai ryhmänä. Ennen tapahtumiin osallistumista omaa ideaansa voi käydä läpi asiantuntijoiden kanssa. Student Trackin finaaliin osallistujille järjestetään ilmoittautumisjärjestyksessä meno-paluu-yhteiskuljetus Kuopiosta / Joensuusta Tahkolle. Paikkoja on rajatusti.

Voit ilmoittautua mukaan TÄSTÄ.

Tai kysyä lisää: Tomi Tuovinen (tomi.tuovinen@uef.fi, +358 50 571 5046)

Matti Laitinen (matti.laitinen@savonia.fi, p 044 785 6333). Ole siis rohkeasti yhteyksissä!

Vuonna 2022 toteutetussa Student Track -sarjassa oli yli 50 osallistujaa. Tutustu viimevuoden finalistiin ja sisältöihin TÄÄLTÄ.

Date

12 - 13 huhti 2023