Tietoa meistä

Mikä on Business Center?

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto,  joka vahvistaa maakunnan, sen elinkeinoelämän ja muiden organisaatioiden osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä. Panostamme yrittäjyyteen ja innovaatioihin sekä uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Tiimimme koostuu asiantuntevista, mutta helposti lähestyttävistä ja mutkattomista yrittäjyyden ja innovaatioiden ammattilaisista. Jokainen asiakas on meille tärkeä. Ristiinpölytys onnistuu, sillä olemme täysin toimialariippumattomia. Meillä on laajat kontaktit ja verkostot, jotka ulottuvat alueen oppilaitoksiin ja yrityksiinkin – ja kauemmaskin! Menetelmämme ovat käytännönläheisiä: karvahattutyylillä vedetään yhtä hyvin kuin kovat kaulassa. Pääasia on, että asiakas saa tarvitsemansa tuen. Täällä voit käydä tutustumassa tiimimme jäseniin!

Älä myöskään unohda Usein kysyttyjä kysymyksiä, Kuvagalleriaa ja Aineistoa -sivua.

Business Center Pohjois-Savon arvot, visio ja missio:

 

 

 

 

Savilahteen rakentuu lähivuosina valtakunnan merkittävimpiin kuuluva osaamiskeskittymä ja innovaatioekosysteemi oppilaitosten, KYSin, tutkimuslaitosten ja yritysten ympärille. Oppilaitosten käyttöön syntyy merkittävä yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö, joka yhdistetään avoimeen innovaatioiden kaupallistamisprosessiin. Pohjois-Savoon luodaan myös kolmelle kouluasteelle yhteinen käytännönläheinen yrittäjyyskasvatusstrategia.

Business Centerin rakentamista koordinoi Savonia-ammattikorkeakoulu yhdessä kumppaneidensa Savon ammattiopiston (Sakky), Kuopion kaupungin, Varkauden Navitas Kehitys Oy:n sekä Itä-Suomen yliopiston kanssa. Mukana toiminnassa ovat myös Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon ammattiopisto YSAO.

Business Center toimii 1.9.2018 – 31.3.2021 hankerahoituksella. Hankkeen kokonaisbudjetti on 2,2 miljoonaa euroa . Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ely-keskus (ESR) ja Pohjois-Savon liitto (EAKR).

Liity Pohjois-Savon yrittäjyyttä ja liiketoimintaa kehittävään innovatiiviseen yhteisöömme täyttämällä liittymislomake. Älä myöskään unohda Havuja#!@%&! Nuotiopiiri -yhteisöämme, pääset yhteisömme sivulle tästä!

Tietonne liitetään Business Centerin jäsenrekisteriin. Tietojasi ei ilman suostumustasi käytetä muuhun tarkoitukseen kuin Business Centerin kohderyhmien toiminnan kehittämiseen tarkoitetuista palveluista ja tapahtumista tiedottamiseen sekä niiden markkinointiin.

Business Centerin tietosuojaseloste.