yhteystiedot

Sinua ja yritystäsi palvelee Business Centerin huippuasiantuntijoiden tiimi.

Kuvien takaa löydät jokaisesta lisätietoa.
Tule käymään, tai ota meihin yhteyttä!

Voit myös täyttää alla olevan asiakasohjauslomakkeemme ja ottaa yhteyttä sitä kautta.

Business Center Pohjois-Savo
Microkatu 1,
70210 KUOPIO,
puh. +358 44 785 6922
businesscenter@bcpohjois-savo.fi

Business Centerin johtajuuden lisäksi olen Savonian yrityspalvelujohtaja sekä tietokirjailija. Asiantuntijuuttani ovat johtaminen, esimiestyö, osaamisen kehittäminen, monialainen osaaminen ja ammattikorkeakoulutus. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden lisensiaatti. Lempivärini on turkoosinsininen ja harrastukseni monipuolinen kuntoilu.

Kaija Sääski

Business Center, johtaja

Johtaminen, HR, verkostot, kumppanuudet

puh. +358 44 785 6922

kaija.saaski@savonia.fi

LinkedIn

Innovaatiot

Olen työskennellyt myynnin, asiakaskaspalvelun ja ICT– projektien parissa. Erityisesti myynnin ja asiakaspalvelun laatu muodostaa mielestäni tärkeän kokonaisuuden pk–yrityksen kannalta. Kiinnostuksen kohteenani on luovuus ja sen mahdollistamat innovaatiot sekä innovaatioiden kautta syntyvä yritystoiminta. Lempivärini on sininen ja -harrastukseni pyöräily.

Harri Holopainen

Business Center, innovaatioasiantuntija

Alkuvaiheen liikeidean kehittäminen, oppilaitosyhteistyö

puh. +358 44 785 6442

harri.holopainen@savonia.fi
LinkedIn

Valmennan Business Centerin asiakkaita innovaatioiden kaupallistamisessa ja opiskelijayrittäjyyden kehittämisessä. Työssäni on olennaista avainkyvykkyyksien ja liiketoiminnan kasvumahdollisuuksien kehittäminen. Tehtäväni on vauhdittaa opiskelijayrittäjyyttä, nostaa yrittäjyyden opetuksen ja tutkimuksen tasoa sekä tukea alueen kasvua ja kehitystä.

Jarkko Pellikka

Business Center, yrittäjyys- ja innovaatioasiantuntija

Innovaatioiden kaupallistaminen, ekosysteemi- ja T&K-yhteistyö

puh.+358 40 723 9779

Olen innokas innovaatioiden kaupallistamisen sekä yrittäjyyssparrauksen ammattilainen. Minulla on sekä PK- että KV-osaamista. Autan olemassa olevia yrityksiä kasvattamaan yritystoimintaansa ja aloittelevaa yrittäjää löytämään polun onnistumiselle. Autan välttämään suurimmat sudenkuopat ja isompiin railoihin tippumiset - iloisella mielellä ja kaikki on mahdollista –meiningillä!

Johan Halvarsson

Business Center, innovaatioasiantuntija

Yrityksen liiketoiminnan kehittäminen, liiketoiminnan sparraus ja mentorointi, muutosjohtaminen, palveluportfoliostrategia, verkostoituminen, ekosysteemin kehittäminen

puh. +358 44 785 6058

johan.halvarsson@savonia.fi

Yrittäjyyskasvatusstrategia

Vahvuuksiani ovat liiketoimintakonseptien suunnittelu, luovat kokeilut, palvelumuotoilu, palvelujen myynti ja markkinointi sekä verkostot. Pystyn auttamaan ihmisiä löytämään keskeiset verkostonsa ja luomaan uusia ilmiöitä. Kokoan Pohjois-Savon yrittäjyys- ja innovaatiokasvatuksen käytäntöjä sekä kehitän maakunnan TKI-ympäristöjen palveluita. Lempivärini on sininen ja harrastan vaellusta.

Matti Laitinen

Business Center, innovaatioasiantuntija

Startup- ja kasvuyritysten kehittäminen, innovaatioiden kaupallistaminen, sidosryhmä- ja tapahtumayhteistyö (Fin & Eng), yrittäjyys- ja innovaatiokasvatuksen käytännöt ja strategia

puh.+358 44 785 6333

matti.laitinen@savonia.fi
LinkedIn
YouTube

Yrittäjyys

Olen innovatiivinen yritysten liiketoiminnan kehittäjä ja Havuja-ohjelmien äiti. Osaan auttaa asiakkaitamme löytämään omia vahvuuksiaan ja uusia mahdollisuuksia ansaita. Erityisesti minua kiinnostavat uudet innovaatiot, asiakasnäkökulma, tuotteistaminen ja rahoitus. Tykkään pitää työpajoja ja viihdyn Espacenetissa. Lempivärini on keltainen ja -harrastukseni puutarha.

Anu Häiväläinen

Business Center, yritysasiamies

Innovaationeuvonta, startup- ja kasvuyritysten kehittäminen, sidosryhmäyhteistyö, työpajat/ fasilitointi

puh. +358 44 718 2036

anu.haivalainen@kuopio.fi
LinkedIn
YouTube

Toimin osana innovaatiotiimiä. Yritysyhteistyökoordinaattorina luon edellytyksiä innovaatioiden tunnistamiseen ohjaamalla aihioita sopivalle jatkopolulle. Positiivisen innovaatiokulttuurin rakentaminen erityisesti opiskelijarajapinnassa on päätehtäviäni. Innostun monialaisesta yhteistyöstä, siihen alueellamme onkin mahtavat puitteet. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Lempivärini on keltainen.

Heli Laine

Itä-Suomen yliopisto, yritysyhteistyökoordinaattori

Oppilaitosten ja yritysten välinen yhteistyö, korkeakoulujen kumppanuustoiminta

puh. +358 50 533 8891

heli.laine@uef.fi
LinkedIn

 

Osaamistani ovat liiketoiminnan kehittäminen ja erilaiset kehittämisrahoitukset. Lähestyn asioita usein asiakkaan ongelman ratkaisun kautta. Innostun innovaatioista ja monialaisesta yhteistyöstä. Toimin yritysasiamiehenä Business Kuopiossa. Olen kauppa- ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Lempivärini on punainen ja tykkään tehdä käsitöitä.

Maarit Manninen

Business Center,
yritysasiamies

Startup- ja kasvuyritysten kehittäminen, rahoitus, sidosryhmäyhteistyö

puh. +358 44 718 2087

maarit.manninen@kuopio.fi
LinkedIn

 

Olen innokas liiketoiminnan kehittäjä. Autan asiakkaita selkeyttämään liiketoimintaan liittyviä kehittämistarpeita ja rakennan kokonaisuuksia yhdessä heidän kanssaan. Autan heitä myös hakemaan rahoitusta liiketoiminnan menestyksen varmistamiseksi. Olen mukana alueemme startup –toiminnoissa ja ekosysteemikehityksessä sekä FiBAN- yhteistyössä. Lempivärini on sininen ja -harrastukseni luonnossa vaeltelu ja oleilu.

Marja-Leena Laitinen

Business Center, yritysneuvoja

Startup- ja kasvuyritysten kehittäminen, rahoitus, sidosryhmäyhteistyö

puh. +358 44 718 2044

marja-leena.laitinen@kuopio.fi
LinkedIn

Toimin BC:ssä yrittäjyysasiantuntijana, yrittäjyysopintojen kehittäjänä sekä opettajana. Minulla on vahva strategiaosaaminen yrityksen kaikissa elinkaaren vaiheissa – oppini olen kerännyt yrittäjänä ja yritysten kehittämispalvelussa toimimisen kautta. Olen innovaatiojohtamisen kauppatieteiden maisteri. Lempivärini on tummansininen.

Marja Kauppinen

Business Center, yrittäjyysasiantuntija

Liikeidean kaupallistaminen, liiketoiminnan kehittäminen, strategiaosaaminen yrityksen kaikissa elinkaaren vaiheissa

puh. +358 44 785 6389

marja.kauppinen@savonia.fi
LinkedIn

 

Olen mukana Business Centerissä yrittäjyyden oppimisympäristön kehittämisen tiimissä. Pidän tärkeänä, että opiskelijoilla on mahdollisuus saada yrittäjyyden valmiuksia mahdollisimman laajasti jo opiskelujen aikana. Savon ammattiopistossa ohjaan opiskelijoita eri yrittäjyyskursseilla sekä harjoitusyritys toiminnassa.

Risto Räsänen

Business Center, yrittäjyysasiantuntija

Opiskelijoiden harjoitusyritystoiminta, yrittäjyysopintojen opetus

puh. +358 44 785 3310

risto.rasanen@sakky.fi
LinkedIn

 

Olen kauppatieteiden maisteri sekä liiketalouden lehtori Savon ammattiopistossa Olen työskennellyt aiemmin mm. talouspäällikkönä, muutosjohtajana ja toimitusjohtajana. Asiantuntijuuttani ovat mm. liikeidean rakentaminen, yrityksen kannattavuus, yritystoiminnan kehittäminen, talousasiat sekä henkilöstön johtaminen. Lempivärini on tummansininen ja -harrastukseni metsässä kävely.

Sirpa Muiniekka

Business Center, yrittäjyysasiantuntija

Yritystoiminnan kehittäminen, yrityksen kannattavuus, talouden johtaminen

puh. +358 44 785 8665

sirpa.muiniekka@sakky.fi
LinkedIn

Työskentelen Business Centerillä Itä-Suomen yliopiston edustajana pääasiassa varhaisen vaiheen liikeideoiden, Havuja#!@%&! Bootcampin sekä opiskelijarajapinnan parissa. Ammatillisia intressejäni ovat mm. liikeideoiden kaupallistaminen sekä kansainväliset markkinat. Harrastukseni on musiikki: laulan ja soitan kitaraa parissa keikkailevassa bändissä ja lisäksi soitan pianoa ja rumpuja. Paras väri on sininen!

Tomi Tuovinen

Business Center, Innovaatioasiantuntija

Varhaisten yritysideoiden edistäminen, pitchaus, kv-toiminta

puh. +358 50 571 5046

tomi.tuovinen@uef.fi
LinkedIn

 

 

Viestintä

Työhöni osana viestintätiimiä kuuluu paljon tapahtumasuunnittelua ja –markkinointia. Intohimoisena kielen ja viestinnän harrastajana huolehdin myös siitä, että Business Centeristä lähtevät viestit ovat selkeitä ja ymmärrettäviä – niin suomeksi kuin englanniksikin. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Lempivärini on sininen ja -harrastukseni tolkuton liikunta ja käännöstyöt.

Tarja Tapaninen

LEAP-kasvuohjelma:

Viestintä

puh. +358 44 785 6037

tarja.tapaninen@savonia.fi
LinkedIn

Heräsikö kysymyksiä?

Käy katsomassa Usein Kysytyt Kysymykset -sivumme tai lähetä meille viestiä!